ögonblick jag bevarat

Tussilago, vitsippor med mera

I dag kom kameran med på promenaden. Eller utflykten snarare. Jag hade fått för mej att jag skulle göra en utflykt till Grimsås mosse. Hade fått hyfsad (?) vägbeskrivning dit så jag tänkte att det ska väl inte vara så svårt. Men det var det. Hur som helst så tog jag mej ut en liten bit på mossen – då kom stora hagelskuren. Turligt nog kunde jag få lite skydd under ett jakttorn, men sen var det inte lika spännande att fortsätta ut på mossen. Och för resten så hade jag nog behövt ha stövlarna på, det blev lite surt om fötterna.

Så jag vände bilen och tog mej till ett ställe som jag säkert hittade till, nämligen Åremma kvarn. Där har jag varit många gånger och fotat, så det är väl bekant. Hittade lite vitsippor och gamla fjolårslöv av bok, lönn och några ekblad.

Avslutade dagens utflykt med en promenad längs Jälmån söderut.

Blommorna var lite blyga och slog ihop sina kronblad, det var nog för kyligt. Dessutom lyste solen med sin frånvaro.

IMG_3872 IMG_3870 IMG_3825 IMG_3807 IMG_3795 IMG_3788 IMG_3787 IMG_3771 IMG_3767

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *